RESERVEREN

Wenst u uw vakantie bij ons door te brengen, vul dan onderstaand contactformulier in met opgave van data en de kamer(s) die u wenst te reserveren. De begindatum vult u in bij datum. De verblijfsduur en type kamer kan u vermelden in het veld "opmerkingen". Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 24 uur.

Bij reservatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Reserveren

Reserveren kan via invulling van het contactformulier.
Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 24 uur.
Tijdens de periode juli tem augustus geldt een minimum verblijf van 3 nachten. Voor de andere maanden geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Boekingsvoorschot

Teneinde uw boeking te kunnen bevestigen dient een boekingsvoorschot ter waarde van 50% van het totaalbedrag te worden betaald. Deze betaling kan gebeuren per overschrijving. Zodra het boekingsvoorschot wordt ontvangen, geldt de boeking als bevestigd en krijgt U van ons een bevestiging per e-mail toegestuurd.

Restbedrag en andere kosten

Het resterende bedrag kan voldaan worden per overschrijving 10 dagen voor aankomst of cash bij aankomst.
Kosten voor maaltijden en dranken (met uitzondering van het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en worden afgerekend op het einde van uw verblijf.

Aankomst en vertrek

De kamers zijn ten vroegste beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag van aankomst en moeten ten laatste worden verlaten om 12:00 op de dag van uw vertrek.
Andere tijdsregelingen zijn mogelijk (indien beschikbaar) maar moeten op voorhand door ons bevestigd worden.

Kosten ter plaatse

De kosten voor  maaltijden en drank dienen op het einde van uw verblijf te worden afgerekend.
Wij behouden het recht prijzen voor maaltijden en drank aan te passen zonder voorafgaande verwittiging.

Annuleren

Een annulering dient ons schriftelijk (per e-mail) te worden meegedeeld. U ontvangt van ons binnen 24 uur een e-mail ter bevestiging. Een annulering is enkel geldig indien
ze ook door ons schriftelijk wordt bevestigd.

In geval van annulering bedragen de annuleringskosten:
-tot 30 dagen vóór de geboekte datum van aankomst: U ontvangt een terugbetaling van 50% van het betaalde boekingsvoorschot .
-vanaf 29 dagen tot 0 dagen vóór de geboekte datum van aankomst: U ontvangt geen terugbetaling van het boekingsvoorschot, ongeacht de reden.

We raden U ten zeerste aan te zorgen voor een betrouwbare reis- en/of annulatieverzekering.

CORONA ANNULERINGSGARANTIE - in geval van negatief reisadvies gaan reeds betaalde voorschotten of saldobedragen niet verloren. Deze blijven geldig en kunnen overgeheveld worden naar een nieuwe reisdatum die voor 31/12/2022 valt.

Algemeen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en ontvreemding op ons domein.
Door het betalen van het boekingsvoorschot geeft U aan akkoord te gaan met alle genoemde voorwaarden.